2015. július 30., csütörtök
WASABIS LAZAC CARPACCIO
WASABIS LAZAC CARPACCIO
Csipetke járt nálam látogatóban a hétvégén. Egy gasztrobloggernek ugyebár nem tálalhat fel akármit az ember lánya. Némi töprengés után emellett a recept mellett döntöttem:
WASABIS LAZAC CARPACCIO
40 dkg sashimi minőségű lazacfilé
A páchoz:
1 ek olívaolaj
2 ek világos szójaszósz
1 ek rizsecet
2 ek lime lé
1 diónyi wasabi paszta
Díszítésnek újhagyma, snidling és szezámmag
A lazacot megmosom, az esetleges szálkákat eltávolítom belőle és éles késsel hajszálvékonyra felszeletelem. Egy tálon elrendezem, az öntettel meglocsolom, újhagymával, snidlinggel és szezámmaggal díszítem.
Fél órára a hűtőbe teszem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése